Колеги, не се натъкнах на инфо по въпроса който ме интересува, а именно: кормилните рейки на 166 и 156 еднакви ли са - имам предвид размери, устройство, захващане /като нямам предвид дължини и размери на накрайниците/.
...Имам известен проблем с десния отсек - отчетлив луфт /хлопане/ откъм втулката където се завива вътрешния накрайник, без течове засега...Това колело бая бой отнесе тия години, но и амортисьорите ми бяха доста зле
Четох за колега със 156, който си е изработил изядените вътрешни втулки /тефлон или нещо подобно/ от полиамид и е решил проблема с луфта. Питам защото имам достъп до рейка от 156 и ако са идентични тези втулки, да ги изработя авансово /вкл.външната метална за всеки случай/. Ще ми се да избегна варианта колата да виси на трупчета докато "работливите" стругари на местно ниво ме мотаят.
Благодаря Ви предварително.
...Имам известен проблем с десния отсек - отчетлив луфт /хлопане/ откъм втулката където се завива вътрешния накрайник, без течове засега...Това колело бая бой отнесе тия години, но и амортисьорите ми бяха доста зле

Благодаря Ви предварително.
Comment